Agrarische Schouw 2022 gaat DOOR!

Na twee coronajaren gaat de 68e editie van de Agrarische Schouw in Joure dit jaar onverminderd door! Na een roerige tijd staat deze editie van de Agrarische Schouw op donderdag 22 september 2022 in het teken van een actueel onderwerp: ‘Koersen op kansen’.  

Tijdens de openingsavond op woensdag 20 september vertellen Edze Westra (eigenaar van Edze Agra BV), Jelmer Sietzema (Alfa Accountants en Adviseurs) en Jan Dirk van Mourik (Friesland Campina) hun inzichten over hoe en op welke kansen gekoerst moet worden onder leiding van avondvoorzitter Trienke Elshof (LTO Noord).

Park Heremastate in Joure, waar de Agrarische Schouw plaatsvindt, is 22 september het podium voor ontmoetingen voor leveranciers en afnemers in Friesland en Noord-Nederland: van veevoederbedrijven, silo- en betonleveranciers, banken, advocatenkantoren tot werkkledingleveranciers. Er zijn gemiddeld wel 150 standhouders!

Bent u ook aanwezig op deze toonaangevende vakbeurs? Woensdagavond 21 september om 20:00 uur vindt de openingsavond plaats in Partycentrum ’t Haske, Vegelinsweg 20 in Joure. Gratis entree. De Agrarische Schouw vindt plaats rondom Park Heremastate in Joure van 08.30 tot 17:30. Entree is €5,-, kinderen tot 12 jaar gratis.

Comments are closed.

Agrarische schouw Joure