Maak kennis met de vloeibare kalvermelk ‘Prominend’

Al jarenlang zijn ze te vinden op de Agrarische Schouw: Gebrs. Fuite. Hun kalveropfokteam presenteert hier het complete kalveropfokconcept met als pronkstuk Prominend Elite. Dit is een vloeibare kalvermelk die koud en onbeperkt gevoerd kan worden. Daarnaast zorgt het ook voor arbeidsgemak. Dat klinkt ons als muziek in de oren!

Wat is Prominend Elite?

Prominend Elite is een vloeibare kalvermelk. Een groot voordeel is dat de melk onbeperkt en koud kan worden gevoerd, zodat de kalveren kleine porties kunnen drinken. Dit leidt tot een hogere voer opname en een betere vertering met als resultaat een hogere jeugdgroei! Bovendien levert het veel arbeidsgemak op en worden mengfouten voorkomen.

Hoe werkt het?

Prominend Elite wordt geleverd in bag-in-box: een onder vacuüm gevulde plastic zak in een kartonnen doos. Prominend Elite wordt gemengd met water in de verhouding twee derde melk, een derde water. Voor de juiste verhoudingen worden emmers met maatstrepen bijgeleverd. Roeren is in principe niet nodig omdat er eerst water en dan melk in de emmer wordt gedaan.

Nieuwsgierig geworden? Maak kennis onze kalverenopfok specialisten tijdens de Agrarische Schouw en zij vertellen je meer over Prominend.

Team kalveropfok

Mariëtte van Dijk
Arie de Heer
Anita v/d Molen
Marinus Hofman

Prominend wordt geproduceerd door Liprovit, onderdeel van Gebr. Fuite
>Bekijk hier de website van Gebrs. Fuite.

Comments are closed.

Agrarische schouw Joure