Over Agrarische Schouw Joure

Agrarische Schouw Joure is een belangrijke schakel voor nieuwe ontmoetingen voor leveranciers en afnemers in Friesland en Noord Nederland.

Op deze vakbeurs staan gemiddeld 150 standhouders. Het gemiddelde bezoekersaantal ligt rond de vijfduizend. Genoeg mensen om de dialoog mee aan te gaan en te inspireren dus.

Nieuwste landbouwtechnieken

Rondom het sfeervolle park Heremastate kunt u de hele dag kennis op doen over de landbouw. Denk hierbij aan onderwerpen als landbouwmechanisatie, brandstoffen en smeermiddelen of melkwinningstechnieken, maar ook automatisering en robotten.

Er zijn veel verschillende bedrijven aanwezig, zoals veevoederbedrijven, silo- en betonleveranciers, banken, advocatenkantoren, werkkledingleveranciers enzovoort. Dit wilt u niet missen!

Machine Agrarische Schouw Joure

68ste Editie

Op 22 september 2022 werd de laatste, de 68e Agrarische Schouw gehouden.

Nu op naar de 69ste keer, 28 september 2023!!

Openingsavond 2022

Woensdag 21 september 20.00uur Partycentrum 't Haske in Joure vond de openingsavond plaats. Het thema van deze editie van de Agrarische Schouw was:
"Koersen op kansen"

De sprekers waren:

– Edze Westra  – Jelmer Sietzema  – Jan Dirk van Mourik  –  Trienke Elshof

 

Huisregels Agrarische Schouw

1. Het betreden van het evenemententerrein is geheel op eigen risico. De organisatie is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade aan bezoekers en/of goederen van bezoekers.

2. Met betreden van het evenemententerrein geeft u impliciet toestemming dat de gemaakte foto’s en filmopnames gebruikt kunnen worden voor diverse promotiedoeleinden, waaronder plaatsing op social media kanalen en de website van de Agrarische Schouw.

3. Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van het beveiligingspersoneel of de organisatie van Agrarische Schouw.

4. Er mag niet gerookt worden in de openbare afgesloten ruimte (zoals bijvoorbeeld een tent). Dit geldt ook voor onder partytenten/pagodetenten.

5. In de feestttent wordt geen alcoholhoudende drank geschonken aan jongeren onder de 18 jaar.

6. Drugs zijn niet toegestaan op het terrein. Het gebruik of voorhanden hebben van lachgas is verboden op en om het evenemententerrein.

7. In gevallen waarin deze huisregels niet voorzien, beslist de organisatie eventueel maatregelen te treffen.

8. Indien u zich niet aan deze regels houdt kunt u zonder pardon van het terrein worden verwijderd door de organisatie.

Voor meer informatie over de beurs kunt u ons bellen op het telefoonnummer 06-10244253

Agrarische schouw Joure