Over Agrarische Schouw Joure

Agrarische Schouw Joure is een belangrijke schakel voor nieuwe ontmoetingen voor leveranciers en afnemers in Friesland en Noord Nederland.

Op deze vakbeurs staan gemiddeld 150 standhouders. Het gemiddelde bezoekersaantal ligt rond de vijfduizend. Genoeg mensen om de dialoog mee aan te gaan en te inspireren dus.

Nieuwste landbouwtechnieken

Rondom het sfeervolle park Heremastate kunt u de hele dag kennis op doen over de landbouw. Denk hierbij aan onderwerpen als landbouwmechanisatie, brandstoffen en smeermiddelen of melkwinningstechnieken, maar ook automatisering en robotten.

Er zijn veel verschillende bedrijven aanwezig, zoals veevoederbedrijven, silo- en betonleveranciers, banken, advocatenkantoren, werkkledingleveranciers enzovoort. Dit wilt u niet missen!

Machine Agrarische Schouw Joure

Organisatie klaar voor Agrarische Schouw 2023

Woensdagavond 27 september om 20:00 uur en donderdag 28 september van 08:30 tot 17:30 is het tijd voor de 69e editie van de Agrarische Schouw in Joure. In beweeglijke tijden voor de agrarische sector, staat deze editie in het teken staan van de vraag: ‘stikstof, politieke koehandel?’

Tijdens de openingsavond in Partycentrum ’t Haske wordt het onderwerp onder de aandacht gebracht in Partycentrum ’t Haske. Abel Kooistra (lijsttrekker BBB Fryslân en beleidsadviseur GGA LTO-Noord), Alex Datema (directeur Food en Agri Rabobank Nederland) en Roy Meijer (NAJK-voorzitter, Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt) delen hun standpunt over de stikstofproblematiek onder leiding van avondvoorzitter Robert Ellenkamp (hoofdredacteur Agrio).

Dé agrarische ontmoetingsplek

Het park Heremastate is 28 september tijdens de Agrarische Schouw podium voor de boer en de nieuwste landbouwinnovaties. Van veevoederbedrijven, silo- en betonleveranciers, banken, advocatenkantoren tot werkkledingleveranciers: de agrarische vakbeurs is dé schakel in Friesland en Noord-Nederland voor ontmoetingen tussen leveranciers en afnemers. Daarnaast kan er kennis worden opgedaan over alles wat met landbouw te maken heeft.

Na de succesvolle editie in 2022 met een recordaantal bezoekers, kijkt de organisatie van de Agrarische Schouw uit naar de 69e editie. “De Agrarische Schouw is dé plek waar waardevolle ideeën en kennis worden opgedaan. Jong en oud delen er tips en helpen elkaar bij vraagstukken. Het is een vakbeurs waar iedereen de taal van de landbouw spreekt”, aldus Ypke Bouwhuis, beursmanager Agrarische Schouw.

De Agrarische Schouw

Al jaren is de Agrarische Schouw een begrip in de agrarische sector. De toonaangevende vakbeurs trekt jaarlijks duizenden bezoekers en er staan gemiddeld zo’n 150 standhouders. Oftewel, genoeg ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en elkaar te inspireren! De openingsavond vindt woensdagavond 27 september plaats om 20:00 uur in Partycentrum ’t Haske, Vegelinsweg 20 in Joure. Entree is gratis.

De Agrarische Schouw vindt op donderdag 28 september plaats rondom Park Heremastate in Joure van 08:30 tot 17:30. Entree is €5,-. Voor kinderen tot 12 jaar is dit gratis.

Huisregels Agrarische Schouw

1. Het betreden van het evenemententerrein is geheel op eigen risico. De organisatie is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade aan bezoekers en/of goederen van bezoekers.

2. Met betreden van het evenemententerrein geeft u impliciet toestemming dat de gemaakte foto’s en filmopnames gebruikt kunnen worden voor diverse promotiedoeleinden, waaronder plaatsing op social media kanalen en de website van de Agrarische Schouw.

3. Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van het beveiligingspersoneel of de organisatie van Agrarische Schouw.

4. Er mag niet gerookt worden in de openbare afgesloten ruimte (zoals bijvoorbeeld een tent). Dit geldt ook voor onder partytenten/pagodetenten.

5. In de feestttent wordt geen alcoholhoudende drank geschonken aan jongeren onder de 18 jaar.

6. Drugs zijn niet toegestaan op het terrein. Het gebruik of voorhanden hebben van lachgas is verboden op en om het evenemententerrein.

7. In gevallen waarin deze huisregels niet voorzien, beslist de organisatie eventueel maatregelen te treffen.

8. Indien u zich niet aan deze regels houdt kunt u zonder pardon van het terrein worden verwijderd door de organisatie.

Voor meer informatie over de beurs kunt u ons bellen op het telefoonnummer 06-10244253

Agrarische schouw Joure